AMASYA / MERKEZ - Fatih İlkokulu

Ekm

Bir gün değil her gün sevmek ve korumak yaşama hakkına saygı duymamız lazım. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kutlu olsun. Öğretmeniz Sevda DURAN'a teşekkür ederiz.

Ekm

OKULUMUZDA YÜRÜTÜLEN SIFIR ATIK PROJESİ KAPSAMINDA 2021-2022 YILINDA 63 KG ATIK PİL TOPLANMIŞ OLUP, GERİ DÖNÜŞÜME TESLİM EDİLMİŞTİR. ÇEVRE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN OKULUMUZA 3 ADET TOP HEDİYE EDİLMİŞTİR. PROJE KOORDİNATÖRÜ SEMİHA KORKMAZ VE SINIFI 3-F YE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Eyl

Biz Fatih İlkokulu olarak büyük bir aileyiz. Aramızdan ayrılan arkadaşlarımız onuruna verdiğimiz yemekte bir araya gelerek hem hasret giderdik hem de arkadaşlığımızı onure ettik.

Eyl

Tem

Öğrencilerimizin okul bahçesinde daha güzel vakit geçirmesi için okul bahçemizdeki çizgiler yenilenmiştir.

Haz

1/A VE 1/B SINIFLARIMIZIN ORTAK HAZIRLAMIŞ OLDUĞU OKUMA BAYRAMI ETKİNLİĞİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN VE VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDER. BAŞARILAR DİLERİZ.

Haz

AMASYA TÜRK TELEKOM PROJE İMAM HATİP ORTAOKULU 5. SINIF SEÇME SINAVINDA 15 ÖĞRENCİMİZ KAYIT HAKKI KAZANMIŞTIR. AYRICA AYŞE NAZ DAĞDELEN 1.SIRADA YERLEŞME HAKKI KAZANMIŞTIR. ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ BU BAŞARILARINDAN DOLAYI TEBRİK EDERİZ.

May

Mobil Eğitim Simülatörümüz Yollarda Projesi 16-18 Mayıs tarihleri arasında öğrencilerimize uygulandı.

Nis

Okulumuz Öğrencileri Sayın Valimiz Mustafa MASATLI'yı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Makamında Ziyaret Ettiler.

Mrt

Deprem Haftası Münasebetiyle Okulumuzda Deprem Tatbikatı Yaptık. Sorunsuz Tamamlanan Tatbikatın Ardından Öğrencilerimiz Sınıflarına Geçtiler.